maanantai 22. toukokuuta 2017

#kulttuuriblogi Twin Peaks -ryyppyputkessa - levy 7

Olen vältellyt pilaajia tulevista uusista jaksoista, mikä on ollut hyvin helppoa. Katsoin kuitenkin joitakin haastattelupätkiä ja tekijöiden julkaiseman kiusauksen. Jäljellä olevat miesnäyttelijät ovat kärsineet kuluneista vuosista rooliensa koon ja ehkäpä myös työuriensa näkyvyyden mukaisesti käänteisessä järjestyksessä. Olen edelleen epäileväinen, mutta toiveikas.

Hankala kuvattava - erityisesti Yotaphonella


Uusia jaksoja alkaa jo löytyä kansainvälisestä, yhteispohjoismaisesta lainastosta, mutta en katso niitä ennen kuin koko perustus on valettu.


Jakso 23, the Condemned Woman

Audrey kutsutaan kokoontumiseen. Ben käyttää kärppää liito-oravana. Shelly kutsutaan kokoontumiseen. Josie kohtaa OCP:n pomon. James lähtee taas. Josie tappaa taas, mutta nupittaa.

Kaavoitushäirikkö


Jakso 24, Wounds and Scars

Sheriffi on rappiolla. Norman sisar on uskontojen uhri ja näyttää joutuvan Cooperin perversseihin kynsiin. Pölkkyämmä onkin tatuoitu horo. Muotinäytös sujuu hyvin.

Ja tekee itsestään pelleä


Jakso 25, On the Wings of Love

Neiti Jones, jossa on piru, pitää rajuista otteista ja joutuu väkivallan kohteeksi, kuten kaikki muutkin Twin Peaksin naiset. Cooper otetaan takaisin FiBIin ja saa powerup-aseen. Insesti-Ben lienee Donnan isä. Tutkimusryhmä käy pöllöluolassa.

Twin Peaksissä?


Jakso 26, Variations on Relations

Luolaseikkailu jatkuu, joku on jo ollut täällä piirtelemässä seiniin. Succubus haluaa missiksi. Perimmäinen syy sarjan tekemiselle paljastuu kahvilassa.

Evil to say...


Levyn päälisuke on vuorovaikutteinen ruudukko, josta voi poimia näyttelijöiden haastattelupätkiä hahmojen eri vaiheista sarjan tuotannon aikana. Haastattelut on kuvattu varsin hämärissä olosuhteissa, vallitsevalta näyttävässä valossa.

Uhrina erityisherkkä työtoveri


Myös tekijöitä on haastateltu omaan kokoelmaansa.

Mr. Robotin jakso oli heti eläväisempi ja tarina eteni mukavasti, kun päähenkilö on kirjoitettu sivuun. Huono puoli succ3ss0r.p12:ssa oli se, että ihan kivan näköinen, tyylikäs lakinainen poltettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti