lauantai 20. toukokuuta 2017

#kulttuuriblogi Twin Peaks -ryyppyputkessa - levy 6

Jakso 19, The Black Widow

Bobby yrittää hieroa bineksiä Benin kanssa, mutta saa varjostustehtävän. Cooper arpoo omakotitaloja. Dougie lähtee saappaat jalassa. Audreyn ja Cooperin suhde saavuttaa huipun Denisen myötävaikutuksella.

Cooper vaihtaa vapaalle

Kuten tiedetään, mikään ei ole hauskempaa ja korkealentoisempaa, kuin miehen pukeminen naiseksi. TV-historiassa on noin kaksi poikkeusta tähän sääntöön: Sons of Anarchyn täysin huumoripohjainen ja Twin Peaksin humoristinen, mutta vakavalla naamalla esitetty rooli. Loistavaa työtä Duchovnylta. Elokuvapuolelta löytyy toimiva esimerkki toiseen suuntaan: suosittelen muutenkin Sigourney Weaverin ja Peter Weirin Oscar-palkittua Mel Gibson -elokuvaa Rakkaus veitsenterällä, joka on jännittävä ja mielenkiintoinen kuvaus toimittajista keskellä vallankaappausta.


Jakso 20, Checkmate

Hank antaa ja saa turpaan. Cooperin huumekauppa menee reisille, mutta siellä onkin ase. Lopussa ollaan heräämisen myötä kauhutunnemissa.

Hermanni

Katsoin tämän jakson aika myöhään/aikaisin ja torkahdin välillä. Podcastista kuulin, mitä oli mennyt ohi - ei mitään tähdellistä.


Jakso 21, Double Play

Cooperin entinen pari jättää jälkeensä Ben Hornen ruumiin ja shakkipähkinän! Ed ja Norma saattavat palata yhteen! James ei osannutkaan korjata Jaguarin jarruja! Hus, Leo metsään! Cooper cockblokkaa Jacobyn jatkomahdollisuudet nymfon kanssa! Peten vaimon veli ei kuollutkaan veneturmassa! Nicky ei olekaan Saatana!

Hawk Horse


Sprinklerit huuhtovat juonioksennusta lattioilta
Cooper suorastaan oksentaa expocitiota Windom Earlesta Trumanin ahnaaseen kitaan. Leo-äxöniä lukuunottamatta tämä oli surkea jakso ja näitä riittää vielä.


Jakso 22, Slaves and Masters

Truman ja Albert sekä Leo ja Windom kokevat ystävyyden fyysisen kautta.

Tämä kuva testaa lukijan ikää

Kuudennen levyn lisukkeina on kaksi tv-mainosta ja edellisen levyn extroista yli jääneitä, maailman huonoimman haastattelukuvaaja Mark Rancen taltioimia tarinoita, jotka on koottu Postcards from the Cast -nimikkeen alle. Ihan mielenkiintoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti