keskiviikko 30. syyskuuta 2009

5.9.2009

Kun vihdoin lopetimme ydinaseista ja keskitysleireistä puhumisen, kello oli puoli neljä.

Nukuin kuitenkin todella hyvin. Aamupäivällä minulla ei ollut kuumetta. Päivän kulttuuritarjontaan kuuluisi Juutalaisen kulttuurin festivaali ja Miehitetyn Varsovan laulujen konsertti tai lauluilta. Kumpikaan ei kiinnostanut, mutta festivaaleilta siirryttäisiin eteenpäin jonkinlaisella historiallisella raitiovaunulla, mikä voisi olla mielenkiintoista. Jätin J-festivaalin väliin, jotta olisin kunnossa huomista 9-tuntista Kampinosin luonnonpuistossa tapahtuvaa Ultimate Survival Bonding Experienceä varten ja päätin tavata Danielin ja muut ryhmäläiset kaupungilla myöhemmin ennen ajelua. Daniel palasi ennen lähtöä huoneeseen ja sanoi, että minun pitäisi tulla keskustaan puoli kolmeksi ruokailua ja kyytiä varten.

Tämä ei onnistunut. Etsiessäni Plac Starynkiewiczya kahdelta minikartalta ja viimein Google Earthilla, kello kävi jo kolmea ja päätin mennä takaisin nukkumaan.

Heräsin noin kuudelta ja totesin, että on lähdettävä syömään ja ostamaan eväitä. Ajoin Arkadiaan ja nousin kakkoskerrokseen, jossa on suuri ruokailualue, jonka laidassa on valtava määrä erilaisia pikaruokatiskejä koko alueen pituudelta. En juuri nyt välittänyt aasialaisesta tai kreikkalaisesta ruuasta ja kalapaikan jätin tietysti väliin. Valitsin Burger Kingin ja Big King XXL -aterian, joka yllätti minut herkullisuudellaan - täällä täytyy käydä myöhemminkin. Lopuksi kävin Carrefourissa hankkimassa kaikenlaista makeaa ja energistä evästä huomista viimeistä matkaa varten.

Illalla Daniel totesi, etten menettänyt mitään jättäessäni kulttuuritarjonnan väliin, sillä puolalaiset olivat jälleen aivan kuutamolla. Historiallista raitiovaunua ei löytynyt ja kun ryhmän oli tarkoitus mennä syömään, naiset tarjosivat paikaksi KFC:tä. Tässä vaiheessa Daniel ja suuri osa ryhmää ilmeisesti häipyi paikalta.

Päivän askeleet: 4176, 3340 m, 172,3 kcal

English summary:

I got to go to sleep at about half past three in the morning. I slept very well but decided to skip the festival of Jewish culture and join the group later for a ride on a historical tram. I need to gather my strength for tomorrow's nine-hour nature hike in the dangerous Kampinos forest.

I missed the tram ride but Daniel told me I missed nothing - the Polish "helpers" had been totally clueless and lost. There was no historical tram ride or Songs of occupied Warsaw.

After sleeping until six I went to eat at Arkadia, BK Big King XXL meal was very tasty, must come back later. I bought some supplies for tomorrow's Kampinos Ultimate Survival Bonding Experience.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti