lauantai 19. syyskuuta 2009

3.9.2009

Kurkussani on selvästi jotakin. Olen syönyt vitamiinipillereitä tupla-annostuksena maitohappobakteerikapseleiden mukana joka aamu ja joskus myös iltaisin, mutta lisävitamiinit eivät tunnu estävän flunssaa. Toisaalta, vietin suurimman osan kesästä yksin sisätiloihin sulkeutuneena ja tapasin oikeastaan ainoastaan Kala-Markoa ja joskus Blytä, joka on minulle muuten vieläkin velkaa, joten vastustuskykyni on poissa pelistä.

Kielitunnit ottavat päähän. Olen saavuttanut oppimiskykyni lakipisteen tämän viikon osalta. Kuin pisteenä tuskallisen tunnin iin päälle opettaja tuli mukaan ruokalaan vahtimaan, että tilaamme puolaksi. Tilasin kanaa, joka osoittautui erittäin hyväksi, se oli täytetty ainakin sienillä ja ehkä myös jauhelihalla.

Ostin kotimatkalla appelsiiniteetä ja hunajaa. Kuuma tee helpotti kurkun karheutta. Juodessani teetä keittiössä kuulun jotakin houkuttelevaa käytävästä. Porrastasanteella tanssittiin tangoa! Argentiinalaista tangoa! Nice! Emrullah tanssi Gökcenin kanssa tangoa ja koetti myös opettaa Klausia, mutta kun kävin hakemassa kameran, touhu oli muuttunut turkkilaiseksi/kreikkalaiseksi kansantanssiksi.

Homma lähti jossakin vaiheessa käsistä, kun Emru ja Klaus saivat jotenkin kuulla, että olin harrastanut capoeiraa ja vaativat näytettä. Argh. Heitin parit esquivat, compasson ja armadan. Suoriuduin surkeasti lämmittelyn puutteessa ja sen takia, että henkisesti lopetin capoeiran harrastamisen jo joskus alkusyksystä 2008, virallisesti jouluna. Klaus, joka on ilmeisesti jonkinlainen karateka, kuitenkin sanoi, että potkuni oli edelleen aika korkea. Hmm... Saatoin myös tuntea pienen, mutta merkitsevän venähdyksen selässäni. Toivottavasti selkä ei ärsyynny.

Päivän askeleet: 5467, 4373 m, 225,6 kcal


English summary:

I have a sore throat. My vitamin pills do not seem to work against Polish germs. But I did spend the entire summer indoors, so that might have something to do with it.

I am totally lost at the Polish lessons - I have reached my limit of learning for this week. The teacher came to the dining hall and forced us to order lunch in Polish.

There was a lot of dancing in the hallway. I did some capoeira and may have hurt my back because I didn't warm up.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti