lauantai 29. elokuuta 2009

28.8.2009


Kuten muistelinkin, Nathan's Villan aamupala oli huonompi kuin Baltic Hostelissa. Pyykin pesettäminen on nykyään maksullista, mutta pyykki valmistuu parissa tunnissa entisen yön yli menevän pesun sijasta. Minulla ei ole vielä tarpeeksi pyykkiä, joten asia ei haittaa. Kun siirryn asumaan urheiluopistoon sunnuntaina, voin käyttää siellä pyykkikonetta 4 zl hintaan.


Katsoin Tekzillaa ja lepäilin puoli viiteen asti. Lähdin ulos tarkoituksenani hakea Kurczak po tajlandskua Villan ruokasalissa syötäväksi. Hain ensin juotavaa kaupasta ja vein sen jäähtymään yleiseen jääkaappiin. Tilasin jotenkin tavallistakin epävarmemmin ja sanoin take-away, joka on receptionistin mukaan virallinen puolankielinen termi tälle asialle. Ei onnistunut, jouduin syömään herkullisen tajlandskun ilman juotavaa. Ilmeisesti Orientalista saa ruokaa mukaan vain, jos sinne soittaa etukäteen.


Loppuillan keskityin sähköposteihin ja blogiin. MP3-soitto-ohjelmani valitsee tänään randomilla aivan liikaa kotimaista musiikkia, vaikka kappaleiden määrällä mitattuna kokoelmassa pitäisi olla enemmän Vangelista kuin Finnhitsejä. Myös koneella muun muassa oleva Diana Krallin koko katalogi on niin laaja, että todennäköisyys kuulla kotimainen kappale on abstraktimitaten noin yksi kolmesta. Ei tänä iltana.


Blogger ei tunnu pystyvän pitämään kokonaisen blogimerkinnän kirjasinta samana koko tekstin ajan. Omituista, taistelin asian kanssa liian kauan. Lisäksi aivan ensimmäisessä postauksessa on jonkinlainen HTML-virhe, mikä ei kuitenkaan näy itse sivun toiminnassa mitenkään. Täytyy kokeilla Wordin julkaisutyökalua.


Päivän askeleet: 3922, 3137 m, 161,8 kcal. Vähemmän kuin keskimäärin Kala-autossa, mutta energiaa näyttää kuluvan enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti